Duolingo – how to learn Norwegian language

Duolingo – how to learn Norwegian language

Hva er Duolingo?

Duolingo-appen er et pedagogisk nettsted for å undervise språk gratis på en ny, enkel og effektiv måte på Android og iOS, appen lar arabisktalende lære fransk, engelsk, svensk, tysk og spansk, og appen lærer arabisk å Engelsk høyttalere nylig, kan du Fra å lære når som helst, hvor som helst.

Duolingo-appen lærer alle språk på prinsippet om utfordringer, og økende språkbalanse er relatert til å lære mer gjennom appen. Det tillater også samtaler med andre brukere av nettstedet, og det kan brukes av alle grupper.

Søknaden gir en selektiv versjon for skoleelever, kalt Duolingo for skoler, som tusenvis av lærere og studenter drar nytte av daglig.

kurs i norge

Hva er funksjonene i Duolingo-appen?

Nyttige leksjoner fokuserer på enkle, enkle og morsomme forklaringer, slik at studentene holder seg begeistret for språkopplæring.

Hver leksjon inkluderer en kombinasjon av tale, lytting, oversettelse og flervalgstester.

Den lærer hvordan man kan bruke språket på en fleksibel måte ved å sette ord i flere tilfeller rettet mot å bygge hjørnesteinen i ethvert språk.

Duolingo lar deg vite hvilke av svarene dine som er riktige, og når du mister en utfordring, viser appen deg hvordan du kan forbedre nivået ditt.

https://www.youtube.com/watch?v=b2-CXWKD7NA

 

Den lærer applikasjonsbrukerne og trener dem i språkkunnskaper (å skrive, lese, snakke, lytte) gjennom ulike interaktive spørsmål på en spilllignende måte, ettersom du har et minimum tillatt antall feil i hver trening, og etter at du hopper over trening, blir du kumulativ punkter der du kan overføre nivået til et annet nivå. Du får falske penger som du kan bruke til å kjøpe nye funksjoner og aktiviteter fra en falsk appbutikk.

READ ALSO  Mondly Learn English - App Review

kurs i norge

Applikasjonen gir brukeren en spesiell seksjon for ord som inneholder ordene du har lært av ham og ved siden av hvert indikatorord. Den måler hvor godt du husker det ordet slik at du ikke glemmer ordet etter en stund. Denne metoden hjelper til med å aktivere minne og beholde informasjon i en lengre periode.

På nettstedet er det interaktive fora der du kan samhandle med deltakerne i opplæringsprogrammet, noe som fører til ytterligere forbedring av dine ferdigheter. Du kan også invitere vennene dine til å konkurrere sammen om å klare nivåene og få poeng for å øke din entusiasme.

Duolingo-tester inneholder et unikt trekk i testene. I denne testen hvis studenten svarer på et spørsmål riktig, blir neste spørsmål vanskeligere, men hvis han svarer feil, blir neste spørsmål lettere, så testen avgjør studentens evnenivå raskt og nøyaktig.