Duolingo – learn danish


Duolingo-appen er et pædagogisk websted til gratis undervisning i sprog på en ny, nem og effektiv måde på Android og iOS, appen giver arabisktalende mulighed for at lære fransk, engelsk, svensk, tysk og spansk, og appen lærer arabisk at Engelsktalende for nylig kan du Fra at lære når som helst og hvor som helst.

Duolingo-appen lærer alle sprog på princippet om udfordringer, og øget sprogbalance er relateret til at lære mere gennem appen. Det tillader også samtaler med andre brugere af webstedet, og det kan bruges af alle grupper.

Applikationen giver en selektiv version til skoleelever, kaldet Duolingo for Schools, som tusinder af lærere og studerende drager fordel af dagligt.

Hvad er funktionerne i Duolingo-appen?

Nyttige lektioner fokuserer på enkle, lette og sjove forklaringer, så de studerende forbliver begejstrede for sprogindlæring.

Hver lektion inkluderer en kombination af tale, lytte, oversættelse og multiple choice-tests.

Den lærer, hvordan man bruger sproget på en fleksibel måde ved at sætte ord i flere tilfælde med det formål at opbygge hjørnestenen i ethvert sprog.

Duolingo giver dig mulighed for at vide, hvilke af dine svar der er korrekte, og når du mister en udfordring, viser appen dig, hvordan du kan forbedre dit niveau.


Det lærer applikationsbrugerne og træner dem i sprogfærdigheder (skrivning, læsning, tale, lytning) gennem forskellige interaktive spørgsmål på en spillignende måde, da du har et minimum tilladt antal fejl i hver træning, og efter at du har hoppet over træning, får du kumulativ punkter, hvorigennem du kan overføre niveauet til et andet niveau. Du får falske penge, som du kan bruge til at købe nye funktioner og aktiviteter fra en falsk appbutik.

READ ALSO  TurboScan app - review

Applikationen giver brugeren et specielt afsnit for ord, der indeholder de ord, du har lært af ham og ved siden af hvert indikatorord, det måler, hvor godt du husker det ord, så du ikke glemmer ordet efter et stykke tid. Denne metode hjælper med at aktivere hukommelse og gemme information i en længere periode.

https://www.youtube.com/watch?v=_q3w5UA4hBc

 

Inden for webstedet er der interaktive fora, hvorigennem du kan interagere med deltagerne i træningsprogrammet, hvilket fører til yderligere forbedring af dine færdigheder. Du kan også invitere dine venner til at konkurrere sammen om at klare niveauerne og få point for at øge din entusiasme.

Duolingo-tests indeholder en unik funktion i testene. I denne test, hvis den studerende besvarer et spørgsmål korrekt, bliver det næste spørgsmål sværere, men hvis han besvarer forkert, bliver det næste spørgsmål lettere, så testen bestemmer den studerendes evneniveau hurtigt og præcist.

learn danish here

danish language course here 

danish course here